Mindfulness-Massage - Van Triet, Van Rossum

€ 29,95 (inclusief 6% BTW)
Aantal

Mindfulness-massage: bewustzijn door aanraking

Mindfulness is momenteel een grote trend. Maar wat houdt het nu precies in en wat zou je ermee kunnen doen in de salonpraktijk? Het boek 'Mindfulness-Massage' van Lizet van Triet en Stefan van Rossum biedt hiervoor een goede bron van inspiratie. 

Mindfullness-massage is een unieke combinatie van massage, meditatie en oefeningen, zo leggen de auteurs uit. Niet alleen de cliënt wordt mindfuller door de behandeling, ook de masseur zelf belandt tijdens de sessie met meer aandacht in het hier en nu. 

Belangrijk in de mindfullness zijn de '5 States of Being' (bewustzijnstoestanden), die omschreven worden als: breath, release, acceptance, awareness en trust. Aan elk van deze vijf bewustzijnstoestanden is een aparte massage gewijd. In het boek worden ze uitgebreid beschreven, inclusief de teksten die je als begeleidende meditatie kunt uitspreken. Het boek is voorzien van duidelijke kleurenfoto's van de massagegrepen. 

Over de auteurs:
Lizet van Triet is journalist, bewegingswetenschapper en fysiotherapeut. Stefan van Rossum is docent en directeur van de HBO-massageopleiding Esoterra.

  • Uitgever: Mindfulness Massage Institute
  • Paperback, 160 pagina's
  • Geïllustreerd met kleurenfoto's
  • ISBN 9789081615426