Gastenboek

  • 18-02-2018 - Hallo, bestaat de Schoonheidsspecialist nog? Ik zie alleen oude berichten. lees meer
  • 21-11-2017 - hallo,
    heb een vraagje kunnen studenten van de NHA schoonheidsspecialist cursus...  lees meer
Plaats een bericht

huid en meer…. (hannah)

€ 19,95 (inclusief 6% BTW)
Aantal

Als opvolger van 'Als je huid je lief is' en 'Geef je huid een kans' komt hannah nu met een uitgave vol tips & tricks voor schoonheid, vitaliteit en een stralende huid. Het nieuwe boek bevat bijdragen van experts op het gebied van huidverzorging, voeding, sport, cosmetische geneeskunde, visagie, haar, gebit en modestyling.

Monica van Ee, directeur van hannah Skin Improvement Research Company, neemt de eerste 80 pagina's voor haar rekening. Haar bijdrage gaat over de huid, over duurzame huidverbetering en over de juiste dagelijkse verzorging. Vervolgens laat Ralph Moorman (bekend o.a. ‘De Hormoonfactor’) zien hoe je je algehele vitaliteit, gezondheid en daarmee ook de conditie van je huid door juiste voeding kunt optimaliseren. Samantha van Wijk (presentatrice van o.a. Track & Trails bij SBS6) geeft uitleg hoe je je lichaam door een combinatie van in- en ontspanning in een goede conditie krijgt en houdt. 

Verder bevat het boek bijdragen van o.a. cosmetisch arts Elle Vissers, die een groot voorstander is van natuurlijk ouder worden, en van tandarts Martijn Moolenaar. Hij geeft uitleg geeft over de nieuwste methodes op tandheelkundig gebied. Het boek sluit af met een hoofdstuk over uiterlijke verzorging bij kanker.

  • Uitgever: hannah Skin Improvement Research Company
  • Paperback, 200 pagina's
  • Geïllustreerd met kleurenfoto's
  • ISBN 978 94 911 9740 6