Gastenboek

  • 18-02-2018 - Hallo, bestaat de Schoonheidsspecialist nog? Ik zie alleen oude berichten. lees meer
  • 21-11-2017 - hallo,
    heb een vraagje kunnen studenten van de NHA schoonheidsspecialist cursus...  lees meer
Plaats een bericht
Vorige Artikel 1 van 2 Volgende

De natuurlijke facelift - Riksen, Ronald

€ 29,95 (inclusief 6% BTW)
Aantal

In september 2016 verscheen de "De natuurlijke facelift - Rimpels vervagen, rimpels vertragen", het nieuwste boek van Ronald Riksen.

Met de term facelifteffect bedoelt Ronald Riksen beslist niet dat we de messen moeten slijpen om in de huid te gaan snijden. Het gaat om een natuurlijk facelifteffect op basis van manuele massage. Gespecialiseerde cosmetische Shiatsu massagetechnieken, die bestaan uit drukpuntrotaties in combinatie met liftende meridiaan-massagepatronen op plekken in gezicht en hals waar rimpels kunnen ontstaan. Meestal wordt de faceliftmassage ondersteund met etherische oliën uit de aromatherapie of gecombineerd met specifieke cosmeticaproducten. De meerwaarde van deze synergie heeft volgens Riksen mooie reacties en resultaten opgeleverd. 

Toepassingen 
Faceliftmassage kan op verschillende manieren worden toegepast. Om te beginnen kan de massage een perfecte preventieve werking hebben op het ontstaan van rimpels bij een jonge huid. Dit betekent dat de massage niet alleen kan worden aangeboden bij een vroegtijdig verouderde huid of rijpere huid, maar juist bij een jonge huid, om te voorkomen dat de veroudering te snel gaat. Bij een rijpere huid zullen rimpels niet verdwijnen, maar ze kunnen wel vervagen en zachter gemaakt worden. 

Faceliftmassage kan ook worden aangeboden worden voor- en nabehandeling van een facelift of ooglidlifting. Riksen vermeldt dat de ervaring leert dat veel mensen na een massagekuur zo tevreden waren dat een operatie niet meer in beeld kwam. 

Andere boeken van Ronald Riksen in deze vakboekenservice zijn: De Complete Methode Shiatsu Kosmetiek en Heel de huid, Chinese voedingsleer.

  • Uitgave: Seapress, Rijswijk, 2016
  • Paperback, 208 pagina’s, geïllustreerd

  • ISBN 978-90-73930-43-8