Gastenboek

  • 29-03-2018 - kamagra kopen in de winkel nederland
    <a href="http://kamagradxt.com/">kamagra 100 mg...  lees meer
  • 18-02-2018 - Hallo, bestaat de Schoonheidsspecialist nog? Ik zie alleen oude berichten. lees meer
  • 21-11-2017 - hallo,
    heb een vraagje kunnen studenten van de NHA schoonheidsspecialist cursus...  lees meer
Plaats een bericht
Vorige Artikel 1 van 1 Volgende

Je lijf Je looks Je leven. Zorgen voor jezelf als je kanker hebt - Ebeli, Saskia

€ 22,50 (inclusief 6% BTW)
Aantal

Warm aanbevolen voor schoonheidsspecialisten die cliënten met kanker geïnformeerd terzijde willen staan. De stylingtips en prachtige fashionfotografie in dit boek laten zien wat er allemaal mogelijk is op het vlak van kleding en make-up. Aan bod komen onderwerpen als: huidverzorging, haaruitval door chemotherapie, stijlvolle hoofdbedekking, cosmetica, gezonde voeding, het belang van beweging, ontspanning en prioriteiten stellen.

Toen schrijfster Saskia Ebeli op haar 33e kanker kreeg, besloot ze om stijlvol en ‘gezond’ door deze periode te komen. Niet alleen uit ijdelheid, maar vooral om haar identiteit als vrouw en als mens niet kwijt te raken en om regie te houden over haar leven. Ze ging te rade bij de beste artsen en onderzoekers van Nederland en verzamelde informatie over alles wat invloed heeft op je uiterlijk en welzijn tijdens kanker.

Het is een goed onderbouwd boek geworden. Zo werd het hoofdstuk over huidverzorging meegelezen door dr. Jetske Ultee en het hoofstuk over voeding door professor Ellen Kampman van de Wageningen Universiteit en dr. Sandra Beijer van het Integraal Kankercentrum Nederland. 

Saskia Ebeli ontdekte op haar zoektocht hoeveel je zelf kunt doen om je beter te voelen en dat je sommige bijwerkingen van de behandeling zelfs kunt voorkomen. Maar dan moet je wél de juiste informatie tot je beschikking hebben.

  • Uitgave: Scriptum
  • Flexcover, 253 pagina's, fullcolour
  • ISBN: 978 94 6319 046 6